Type Here to Get Search Results !

SANAL ASİSTAN

Sestek Sanal Asistan teknolojisi, kuruluşların akıllı bir konuşma arayüzü ile müşterilerinin ihtiyaçlarını anlamalarını ve cevaplamalarını sağlar.



Akıllı ve insansı diyalog ile gelişmiş müşteri deneyimi

Sestek Sanal Asistan teknolojisi müşterilerin sesli komutlarla etkileşim kurabilecekleri etkili bir kullanıcı deneyimi sağlar. Sanal Asistan, sunduğu akıllı diyalog arayüzü ile kullanıcıların ihtiyaç ve beklentilerini diledikleri kelimelerle ifade etmelerine olanak tanır. Kullanıcıların komutlarını doğru bir şekilde anlayan Sanal Asistan, talep edilen çeşitli bilgi ve hizmeti kısa sürede kendilerine iletir.
Sestek Sanal Asistan içerdiği doğal dil işleme teknolojisi sayesinde, doğal konuşmayı tanıyabilir. Kullanıcılar karşılarında insan varmışçasına, diledikleri ifadeleri kullanarak Sanal Asistan ile etkileşim kurabilirler. Sanal Asistan, gerektiğinde kullanıcıların ne demek istediğini anlamak için  ek sorular yöneltebilir.
Sestek Sanal Asistan, Sestek Diyaloğa Dayalı Yapay Zeka, Konuşma Sentezi ve Ses Biyometrisi gibi teknolojilerle entegre olabilir. Böylece işletmelerin kullanımı kolay, akıllı uygulamalar geliştirmelerine olanak tanıyarak self servis oranlarını artırmalarını sağlar.

FAYDALAR
Daima yardımcı olmaya hazır, tıpkı en iyi arkadaşınız gibi

Müşterilerinizle Güvenilir İlişkiler Kurun
Günümüz iş dünyasında müşterilerle güvenilir ilişkiler kurmak büyük önem taşımaktadır. Sestek Sanal Asistan sunduğu kişiye özel ve gelişmiş müşteri deneyimi ile müşteriler ve işletmeler arasında güçlü bağlar kurulmasına katkıda bulunur. Sanal Asistan, ses biyometrisi entegrasyonu sayesinde kullanıcıları seslerinden tanıyarak işlemlerini güvenli bir biçimde gerçekleştirmelerine olanak tanır. Böylece müşteriler kaliteli ve güvenli self-servisin tadını çıkarır.
7/24 Çok Kanallı Servis Sağlayın
Sosyal medya sayesinde kullanıcılar işletmelere diledikleri zaman ulaşabilmekte ve işletmelerden anında cevap beklemektedir. Birçok işletmenin müşteri taleplerine anında cevap vermekte zorlanmasına karşın Sestek Sanal Asistan kullanıcılara diledikleri kanaldan 7/24 anında hizmet sunmaktadır.
İçerdiği doğal dil işleme teknolojisi sayesinde Sanal Asistan müşteri taleplerine kişiye özel bir yaklaşımla cevap sunar. Müşteriler karmaşık ifadeler kullandığında,ne demek istediklerini anlamak için ek sorular yöneltebilir. Müşteriler, sorunlarını beklemek ve müşteri temsilcilerine bağlanmak zorunda kalmadan kolayca çözebilirler.
Düşük Maliyetle Yüksek Müşteri Memnuniyeti
Sestek Sanal Asistan gün boyunca onlarca müşteriye zamanında ve kaliteli bir hizmet sunar. Sunduğu otomasyonla self-servis oranlarını yükselten teknoloji kaynak kullanımını azaltır ve maliyet avantajı sunar. Aynı anda konuşabileceğinden, Sestek Sanal Asistan, kaynakları en aza indirirken işinizdeki paradan tasarruf ederken de birinci sınıf bir müşteri hizmetleri deneyimi yaşatır.
Sestek Sanal Asistan, içerdiği yapay zeka temelli teknolojiler sayesinde işletmenizi geleceğe taşıyarak rekabet avantajı sağlar ve müşterilerinizin işletmenize olan bağlılığını artıracak bir müşteri deneyimi sunar.

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.