Type Here to Get Search Results !

TEKNOLOJİ İLETİŞİMİ VE TEKNOLOJİ LİDERLİĞİ

Merhabalar,

Son yıllarda hayatımıza giren teknoloji kelimeleri dahil (IOT/Nesnelerin Interneti, 5G, Bulut Bilişim, Big Data, Makine Öğrenmesi, Yapay Zeka...) ve bunların kullanımları ve anlamları ve hatta birbirleri ile olan ilişki ve tamamlayıcı konumlarını iyi bilmek Teknoloji İletişimi ve Liderliği için çok önemli.

Kullandığımız bu kelimelerin kullanım an ve durumlarına göre de farklı bir ağırlık anlamı da içerdiğini bilmek ve ona göre kullanmak gerekir.

Endüstri4.0 derken aynı zamanda Dijital Dönüşüm dediğimizi biliyor muydunuz? Endüstri4.0, Dijital Dönüşümün üretimdeki adıdır genel olarak. Ama bu konuda bile bilgi ve yorum eksikliğimizi ve hatalarımızı görüyorum.

Yine İnovasyon ile Dijital Dönüşüm arasında ve İnovasyonun anlaşılması konusunda ciddi sorunlarımız var. Bir kurumda inovasyon geliştirme süreçlerine beyaz veya mavi yakalıları katmak kimin görevidir sizce? İnovasyonu havada ağzında kuş tutmak olarak gören veya hatta hiç görmeyen kurum çalışanlarına inovasyon örnekleri ile aslında bazen onlar için basit ama yılların emekleri ve gözlemlerini inovasyon süreçlerine küçük adımlarla katkı sağlayabileceklerini öğretmeliyiz.

Teknoloji okur yazarlığı için "Teknoloji Akademisi ve Liderler Platformu" olarak teknoloji etkinlikleri yapıyoruz. Etkinliklerimizi Meetup.com/Teknoloji sayfamızdan görebilirsiniz.



Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.